Wat bied ik?

 

Ik ondersteun je om inzichten te verkrijgen en jouw persoonlijke doelen te behalen. Ik werk doelgericht op een wijze die volledig is afgestemd op jou. Daarbij laat ik me leiden door mijn intuïtie. Een kenmerk van mijn coaching is dat ik zelf heb gedaan en doe wat ik zeg. Daar zit de meerwaarde voor jou in: De juiste coach op het juiste moment en de juiste plaats voor jou en

vice versa. Naast dat ik ervaringsdeskundige ben in bewustwordingsprocessen (zie kopje

Wie ben ik), beschik ik over ruime ervaring als coach. Ik heb kennis van diverse methodieken, waarmee ik inzetbaar ben voor een coachingstraject op maat. Ik werk middels 1 op 1 sessies.  

Ik ben vele jaren als jobcoach werkzaam geweest. Op mijn eigen specifieke wijze heb ik invulling gegeven aan het vak, door cliënten te ondersteunen in bewustwordingsprocessen. Ik geloof namelijk in aanpak van de kern ten behoeve van het bereiken van persoonlijke doelen. Een effectieve wijze, met respect en aandacht voor de mens in ontwikkeling. Goed luisteren, afstemmen en maatwerk vind ik daarbij essentieel. Zo heb ik vele cliënten begeleid in hun processen. Om me te specialiseren heb ik coachingsopleidingen gevolgd en doe ik veel aan zelfstudie. De opgedane kennis integreer ik in de praktijk. 


Ik bied coaching in Assen en ook elders op locatie (in overleg). 

 

Meer weten?

Ik bied coaching zowel voor particulieren als binnen het bedrijfsleven. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op. Dit kan telefonisch of per mail.

 06  280 56 843