Wie ben ik


Mijn naam is Henny Manukilej.

Waar het voor mij allemaal om draait in het leven is liefde. Liefde voor jezelf in eerste instantie. Dit omvat zoveel, als ik het wil vertalen naar de praktijk van het dagelijks leven. Want hoe handel je vanuit liefde voor jezelf op alle levensgebieden?

 

Het begon bij mij met bewust bezig zijn met mijn eigen ontwikkeling. Daarbij is mijn intuïtie altijd mijn betrouwbare kompas. Een jarenlang en dankbaar proces van vele levenslessen is het tot nu toe al geweest.

 

'Volg je hart'

 

Want liefde is je hart volgen. Als je je hart volgt, ben je jezelf. Jezelf zijn is het enige wat je hoeft te doen op elk levensgebied en in elke gegeven situatie. Je bent de enige die de regie heeft over je eigen leven. Als je jezelf bent, sta je in je kracht en vorm je de stevige basis voor je eigen leven.

Je ervaart een diep gevoel van innerlijke vrede en rust. In wezen komt het neer op het los laten van het handelen vanuit ego naar handelen vanuit je hart. Je hart volgen is liefde voor jezelf. Oftewel ZIJN, want net als ieder ander, BÈN je in essentie: LIEFDE.

 

Mijn eigen hart volgend heb ik Coachingspraktijk ANNA opgericht, ter bevordering van bewustwording in de wereld. Deze begint bij jezelf. In de kern gaat het om pure liefde voor jezelf.

Ik ondersteun mensen om daar concreet vorm aan te geven in het dagelijks leven.

Het is mijn missie.

‘Stand in your power.

Just BE yourself’

De naam Anna heeft voor mij van alles met liefde te maken. Mijn oma Anna staat voor pure liefde, wat ik tijdens haar leven als kleinkind heb mogen ervaren. Een liefde vrij van voorwaarden, in haar zuiverste vorm. Ik ben naar haar vernoemd, het is mijn tweede voornaam. Als oma in een ruimte was, dan voelde ik haar liefde. Ze straalde liefde uit door te ZIJN. Bij haar kon ik volledig mezelf zijn. Ik moest niks, ik hoefde alleen maar te ZIJN…

 

Verder zijn de letters AN in ANNA gespiegeld. Dit staat voor mij symbool voor de spiegeling van mijn geliefde en mij in onze liefdesverbinding. In bredere zin zijn wij allemaal spiegels voor elkaar.